HungiFungi App2SD Beállítás

Komment tízperc – App2SD lehetőség

Komment tízperc rovatunkban a program android marketes értékeléseire próbálunk válaszolni. Volt egy felháborodott értékelőnk, aki nagy örömünkre meggondolta magát, miután az alkalmazás már tudja a keresett funkciót, így már ez az értékelés is archív, de hátha érdekes lehet a funkció másoknak is:

lacika on January 11, 2012 (GT-S5830 with version 1.1.1) írta:
laci..Elég jó, de miért nem a memóriakártyára települ???!!!

HungiFungi App2SD Beállítás

A HungiFungi – a meghatározó gombahatározó a készülék memóriájába települ, összesen kb. 1-2 MB méretben. A jelentősebb helyet foglaló adatbázis (amely 100 MB) már az SD kártyára töltődik le az első verzió óta.

Az App2SD funkciót (amivel a programokat a készülék memóriájából az SD kártyára lehet “költöztetni”) azért nem kapcsoltuk be, mert azzal régebbi Android verziót használó felhasználókat (kb. 10%-a a felhasználóinknak) zártunk volna ki a HungiFungi használatából.

Bár a kártyára mozgatás lényege egy ekkora app esetén nem feltétlenül teljesedik ki (hiszen a jelentős, gombák határozásához szükséges adatmennyiség amúgyis a kártyán foglal helyet), de egy trükk segítségével mégis sikerült bekapcsolni és az utolsó programfrissítésben ez bele is került, így a program 2 MB-ja is átmozgathatóvá vált SD kártyára az Alkalmazások kezelése -> HungiFungi -> Áthelyezés SD kártyára gombbal.

Ezúton is bíztatunk mindenkit, hogy kérdésével akár közvetlenül is keressen meg minket (info[kukac]hungifungi.hu), vagy itt az oldalon keresztül, hiszen lehet, hogy válaszolni is tudunk, illetve előfordulhat, hogy lenne kérdésünk, amivel pl. egy hibát máris meg lehet oldani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenőrzés - csak embereknek *