HungiFungi szavazás

Szavazás: Használna-e Ön bővített HungiFungi gombahatározót?

Mostantól egy ideig arról kérjük a felhasználóink véleményét, hogy lenne-e igény több gombával bővített HungiFungi – a meghatározó gombahatározóra.

HungiFungi szavazás

A terv az, hogy a mostani 126 gombát, mely az alapfokú gombaismerőtanfolyam anyaga, kibővítenénk a gombaszakellenőri vizsgán oktatott összes gombával, így valamivel 200 feletti számú gyakori magyar gombafajt ismerne a HungiFungi, természetesen ezek a gombák is 1-2-3 nagyítható, jó minőségű fényképpel és részletes leírással együtt kerülnének a határozóba.

Ahhoz, hogy a bővítésre szánt energiáinkat megfelelően tudjuk csoportosítani, szeretnénk megtudni, hogy lenne-e felhasználó, aki ezt fizetős programként is használná-e. Ha sok ilyen van, akkor annál előbb publikáljuk ezt a változatot, ha nem, akkor lehet, hogy később állunk neki. Vagy ha találunk szponzort, akkor meg is csináljuk, de a felhasználóknak továbbra is ingyenes lesz.

jobbra nyíl


A kérdőív a jobb oldali oszlopban, Szavazás fejléc alatt található:Minden választ előre is köszönünk, kommenteket pedig lentebb vagy emailen (info[kukac]hungifungi.hu címre) várjuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenőrzés - csak embereknek *