HungiFungi 1.2 gombanevek

Megjelent a HungiFungi v1.2!

És ezek a HungiFungi újdonságai:

– robusztusabb lett a letöltőrendszer, így a frissítések letöltése várhatóan gyorsabb, üzembiztosabb.

HungiFungi 1.2 fekvő nézet

– javítottunk a fekvő nézeten (ld. fent), így főleg a tableteken lett kényelmesebb a gombahatározó használata. A gomba adatlapján, a képernyő jobb oldalán az adott gombához tartozó összes fotó rögtön látható, görgethető és bármelyik közvetlenül innen megnyitható.

– a gomba neve melletti ikonra kattintva egy felugró ablakban jelenik meg a további, elavult, szinoním, tájnyelvi elnevezése, latin neve.

HungiFungi 1.2 gombanevek

– nagyobb linkek kapcsoló (a Beállítások alatt) megnöveli a hasonló gombák linkjét, így ha a kisképernyős készüléken nehéz eltalálni a megfelelő linket, akkor ez segíthet.

– optimalizált adatbázis készült azokhoz a készülékekhez, melyeknek a memóriája megtelt a nagyfelbontású képektől (a problémáról bővebben itt írtunk).

– beépítettünk egy AdMob bannert, hogy a bevételekből legelábbrészben tudjuk a fejlesztéseket fedezni. Rövidesen lehetőség nyílik előfizetni egy több gombát tartalmazó, banner-mentes változatra is, párszáz forintos áron.

– és persze történt még egy csomó javítás, amiről csak mi tudunk.

Az eddigi HungiFungi felhasználók készüléke automatikusan észlelni fogja a frissítést, mindenki más pedig letöltheti le most.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenőrzés - csak embereknek *