HungiFungi bővített adatok

Újabb gombafajokkal bővül a HungiFungi – a meghatározó gombahatározó

Örömmel jelentjük be, hogy 1 évvel indulása után a HungiFungi  következő sebesség fokozatba kapcsolt: mostantól (a 126 gombát tartalmazó alapfokú változat mellett) egy további fajokkal bővített verzió is elérhető, mely rövidesen a teljes gomba szakellenőri tanfolyam anyagát lefedi, és itt nem áll meg…

hungifungi_bovitett

Aki most a bővített változat mellett dönt, nemcsak azonnal további fajokat tud letölteni, hanem még egy évig megkapja az összes új gombafajt, amelyet kidolgozunk. Ez most kapásból 145 faj, és kb. 100 faj/év növekménnyel lehet számolni. Jelenleg a középfokú, szakellenőri tananyagban szereplő fajokat dolgozzuk fel, utána a további, gyakori fajok következnek.

Ezen kívül természetesen eltűnnek hirdetések a bővített HungiFungiból (ráadásul nemcsak az egy évre, hanem örökre).

A vásárlók új határozóismérveket is használhatnak, mint pl. a termőréteg, a spórapor vagy a kalap színe. És ezeket is megtarthatják az előfizetés lejárta után.

Emellett pedig gazdagabbak lesznek azzal a jó érzéssel, hogy támogatták a HungiFungi fejlesztését.

A fentieket tartalmazó változat 599Ft áron érhető el, mely az egy éven belül publikált gombafajokhoz való hozzáférést tartalmazza. A bővített változat az ingyenes HungiFungi változaton belül a Vásárlás menüpont alatt szerezhető be. A fizetést a Paypal bonyolítja, elakadás, kérdés esetén szívesen válaszolunk akár itt, akár az info@hungifungi.hu címen.

A vásárlás után, a HungiFungi következő újraindításakor vagy a Névjegy – Frissítések keresése gomb megnyomása után tölthető le a bővített változat.

Figyelmeztetés: az egy éves időszak lejárta után a HungiFungi csak biztonsági másolatból állítható vissza a bővített tartalommal és extra tulajdonságokkal. Ha valamiért újra kell telepíteni és nincs meg a biztonsági másolat, akkor csak érvényes előfizetés mellett tudjuk a visszaállítást biztosítani.

A 126 gombát tartalmazó alapfokú gombaismereti változat a továbbiakban is ingyenesen elérhető marad.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenőrzés - csak embereknek *