HungiFungi előfizetés vásárlás google playen

Kérdés: Miért PayPal-lal lehet csak előfizetni?

Megvenném a bővített változatot, de Google Play-en keresztül
szeretnék fizetni, mint ahogy az összes fizetős androidos
szoftvert vettem a telefonomra. A Paypal-os fizetést nem
ismerem. Lehet-e Google Play-en keresztül fizetni??

Köszönjük az ilyen és hasonló leveleket, örülünk, hogy sokan eljutottak arra a pontra, hogy tetszik a gombahatározó és vásárolnának HungiFungi előfizetést. Azonban többekben felmerült a kérdés, hogy miért nem a Google Play-en lehet megvenni a szoftvert? (Mert valóban nem lehet, jelenleg vásárolni a programon belül, a menü gomb – Vásárlás után megjelenő, Paypalos fizetési megoldással lehet Paypal számláról vagy bankkártyával.)

HungiFungi előfizetés vásárlás google playen

Sajnos van egy ilyen lista:

http://support.google.com/googleplay/android-developer/answer/150324

Ezen a listán azon országok szerepelnek, melyekből regisztrált fejlesztők értékesíthetnek “fizetős” alkalmazást a Google Play-en és az a lista nagy baja (meg a miénk), hogy Magyarország nem szerepel rajta (2013. 02. 11-én), ráadásul “We’re working hard to add more countries, but we’re unable to provide any guidance on timelines. Please stay tuned!”, vagyis még időpontot sem lehet tudni, hogy mikor kerülünk rá vagy tervben vagyunk-e.

Amíg viszont ez nem történik meg, addig sajnos semmiképpen nem tudunk a Playen értékesíteni és ha esetleg holnap fel is kerülnénk a listára, már akkor is az egész Hungifungiban meglévő, automatikus regisztrációnk és előfizetési rendszerünk a Paypalra épül (kb. fél évig vártunk a Google play lehetőségre – hiába), úgyhogy biztos lenne szükségünk időre, hogy átálljunk.

Okosabbat egyenlőre nem tudok mondani, minthogy kövessék a www.fb.com/hungifungi oldalt, ha bármilyen pozitív változás történik, akkor ott biztosan közzétesszük.

“Kérdés: Miért PayPal-lal lehet csak előfizetni?” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Kedves István!

   Az előfizetések felhasználókhoz kapcsolása miatt sajnos csak a Paypalos megoldást tudjuk alkalmazni.

   üdvözlettel,

   a HungiFungi csapat

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenőrzés - csak embereknek *