Készíts egy "akármi határozót"!

Készíts egy “akármi határozó”-t!

Van olyan téma, amiben nagyon otthon vagy?
Szívesen összeállítanál egy katalógust vagy szótárat?
Megosztanád tudásod másokkal?
És akár még bevételed is lehetne ebből?

Készíts egy "akármi határozót"!

Itt a lehetőség, hogy megvalósítsd az ötletedet!

A keretrendszer, amely a HungiFungit – a meghatározó gombahatározót működteti, szinte korlátlanul alkalmas katalógusok, határozóprogramok, enciklopédiák, szótárak készítésére, melyek így mobilalkalmazásként használhatók, terjeszthetők, és akár értékesíthetők is.

A megoldás egyszerű:

Te hozod az ötletet és az alapanyagot, arról a területről, amellyel foglalkozol, érdekel, fantáziát látsz benne, stb.

Mi adjuk a keretet és a gyakorlatunkat, melynek segítségével a tudásod mobilalkalmazássá válhat. Készíthetünk növényhatározót, érmekatalógust, űrhajós enciklopédiát, unortodox urdu-eszperente szótárat, szinte bármit…

A lehetőségekhez mérten megmondhatod, hogy az alkalmazás hogy nézzen ki, adhatsz ikonokat, kezdőképernyőt (, melyek fontos elemei a későbbi értékesíthetőségnek). Természetesen a programról szóló Névjegy oldalt és (ha kell) Használati útmutatót is elkészítheted a saját ízlésed szerint.

És végül mindezt publikáljuk, és a bevételen osztozunk, illetve innentől már csak számoljuk a befolyó pénzhalmokat. 🙂 (Ha cég vagy, arról is lehet szó, hogy a termékeiteket bemutató, a felhasználóknak ingyenes katalógus alkalmazást készítsünk.)

A lényeg:

A téma lehetőség szerint egységekre (=a HungiFungiban: gombafajok) osztható legyen, mely egységeknek szöveges tulajdonságai és bizonyos szempontok szerinti besorolásai, méretei, paraméterei (=a HungiFungiban a határozóismérvek) legyenek.

A szöveges ismertetésen túl egy tételhez/termékhez/dologhoz tetszőleges számú kép tartozhat.

Gyógynövény határozó

A HungiFungi alapján készítettünk már gyógynövényekről alkalmazást és motorkatalógust is, így nagyjából tudjuk, miről beszélünk.

motorkatalógus

Egyebek:

Azt elvárjuk, hogy az alapanyag (szöveg, képek, stb.) saját vagy szabadon felhasználható, illetve szerzői jogilag tisztázott helyzetű forrásból származó legyen, mert nem szeretnénk bíróságra rohangálni, így fenntartjuk magunknak azt a jogot, hogy ne valósítsunk meg minden ötletet.

Minden további nélkül tudunk idegennyelvű alkalmazásként is működni.

Várjuk az érdeklődést és az ötleteket itt vagy az info[kukac]hungifungi.hu címen!

“Készíts egy “akármi határozó”-t!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenőrzés - csak embereknek *