HungiFungi

Mi az a HungiFungi?

…a meghatározó gombahatározó

 

A HungiFungi Androidos és Blackberry OS 10-es okostelefonokon/tableteken és futó gombahatározó program.

HungiFungi

A HungiFungi a gombahatározók új generációját képviseli:

 • terjedelemben nagyobb mint számos szakkönyv, mégis elfér egy telefonban (ez az ingyenes változatban is a teljes alapfokú gombaismerői tanfolyam tananyaga, 126 faj részletes leírása)
 • egy-egy gombáról több fotót, illusztrációt is (apró részletekig felnagyítható módon) tartalmaz (ez a 126 gombáról készül 288 fényképet jelent),
 • tartalma napról napra frissülhet, 2013. 03.22-én az előfizetőknek elérhető, bővített változat már 162 fajt tartalmaz,
 • számtalan (20+ kategóriába sorolt, 150-nél is több) határozóbélyeg alapján szűrhetők a gombák, így megkönnyítve azonosításukat,
 • egy gombánál a hasonló gombák összegyűjtve szerepelnek, egy kattintással elérhetőek,
 • és a program grafikai megjelenése is a tartalomhoz hasonló, aprólékos gonddal kidolgozott.

Néhány képernyőkép a programból:

HungiFungi gomba fajlistaHungiFungi gomba fajismertetőHungiFungi gombahatározás

Vásároljon egy éves HungiFungi előfizetést

csak 599 Ft/év áron, ami kevesebbe kerül, mint a legolcsóbb szakkönyv, de mégis több!

Mit nyújt az előfizetés?

 • 1 éves hozzáférési lehetőséget a HungiFungi folyamatosan frissülő adataihoz, ami jelenleg 162 gombafaj (vs. 126 az alap változatban), és a tervek szerint évente legalább 100-al nő
 • hirdetésmentes HungiFungit örökre*
 • a letöltött újabb fajok a HungiFungiban örökké* használhatók, nemcsak az előfizetés ideje alatt
 • további azonositási szempontokat (termőréteg szín, spóra szín, kalap szín) örökre*
 • a jó érzést, hogy támogatta a HungiFungi projektet.

Hogyan lehet előfizetni?

A HungiFungiban a menü gomb megnyomása után válassza ki a Vásárlás menüpontot.

Az előfizetési díjat PayPal-on keresztül lehet kiegyenlíteni, akár bankkártyával, akár PayPal fiók segítségével, mely csak az adott készülékre és az adott Google felhasználóra lesz érvényes.

*: Az előfizetés lejártával ezeket az adatokat megtarthatja a felhasználó, az alkalmazás változatlanul (hirdetésmentesen, bővített képességekkel) fog működni, de újratelepítés esetén csak biztonsági mentésből lesz azonos módon visszaállítható, enélkül az extra adatokat/lehetőségeket letölteni és újra aktiválni csak újabb érvényes előfizetéssel lesz lehetséges.

A HungiFungi letölthető a Google Playről vagy a jobb oldali QR kódot leolvasva:

[app]org.gfx54b.android.hf[/app]

A Blackberry OS10 változat az AppWorld-ről tölthető le.

Reméljük, Ön is meg fogja tapasztalni, hogy miért a HungiFungi a meghatározó gombahatározó. Bármilyen kérdése vagy javaslata van, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

“Mi az a HungiFungi?” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Szia!

   A Mobilfejlesztőknek menüpont alá pont ezért raktuk ki a felhívást, mert mi is látnánk benne fantáziát, de magunk nem fogjuk tudni megcsinálni és egy ilyen fejlesztés többszázezres költségét megfinanszírozni sem.
   Küldj néhány vállalkozó szellemű fejlesztőt! 🙂

   üdv,
   HungiFungi

 1. Sziasztok! Az alap (ingyenes) változat soha nem fog bővülni, abban örökre marad a jelenlegi 126 faj? Melyik az a 36 faj, amelyik csak a fizetős verzióban érhető el, és ezek milyen szempontok alapján maradtak ki az ingyenes verzióból? Előre is köszönöm a válaszokat.

  1. Szia András!

   Az alapváltozat a teljes alapfokú tanfolyami tananyagot tartalmazza, ezek elvileg itthon a leggyakoribb gombák, kisebb javításokon kívül ezen az anyagon nem tervezünk változtatni. Az előfizetéssel elérhető verzióban jelenleg 172 faj érhető el és a folyamatos bővítésen dolgozunk (az előfizetés az egy éven belül megjelenő további gombák letöltésére is jogosít). A jelenlegi cél a teljes, hivatalos gombaszakellenőri tanfolyam anyagának feldolgozása. Onnantól más, gyakoriságot figyelembevevő szempontok alapján fogjuk az adatbázist tovább bővíteni.

   üdv,
   a HungiFungi csapata

   1. 2015. október van, és a 2 évvel ezelőtti kommentek szerint is csak 172 faj volt az adatbázisban… jelenleg 182 faj van megvásárolt adatbázisomban, 2 év alatt 10 gombára tellett? 200-al kellett volna bővülnie a terveitek szerint, de már 100-al is kibékülnék, mert ez így nagyon gyér….

    1. Kedves Zsolt!

     A Hungifungi egy gombász hobbiprojekt, szabadidőnkben próbáljuk fejleszteni és ami sikerül, azt publikáljuk.
     A terveink sajnos nem jöttek össze, csak jó minőségű saját fotókat, és saját, szakértő által lektorált leírásokat használunk, viszont így csak lassan tudunk haladni.
     A fajszámot közzétesszük, nem árulunk zsákbamacskát és az adatbázis bővülés csak egy része az előfizetésnek (+hirdetésmentesség, további keresőkulcsok), emellett szerintünk már a 182 faj 599Ft-ért is versenyképes bármelyik szakkönyvvel vagy a nívósabb gombás appokkal.
     Ha azonban nem elégedett az adatbázissal, akkor az ügyfélszolgálatot közvetlenül megkeresve visszafizetjük az előfizetés árát. Illetve bármilyen javaslatot is elfogadunk, ami az előrelépést gyorsítaná.

     üdv,
     a HungiFungi csapata

 2. Sziasztok!
  Imádom a Hungifungit, az alapverzió első használata után megvettem a teljest is telefonra. De most azért baromira bosszant, hogy nem tudom átrakni tabletra, csak ha megveszem mégegyszer.
  Csak hogy tudjátok.

  1. Kedves Tamás!

   Köszönjük a visszajelzést. Tudunk segíteni az előfizetés másik készülékre költöztetésében ill. kedvezményes előfizetést is tudunk adni második készülékekhez. További információt az info@hungifungi.hu címen tudunk adni.

   üdv,
   a HungiFungi csapat

 3. Szia! Tabletemre és HTC re is megvettem az alkalmazást. Érdeklődnék, hogy Nokia Lumiára, vagyis Windows Phone rendszerre nem fejlesztenétek. Biztosan lenne rá érdeklődő. Most az van nálam napi szinten, hiányzik ez az alkalmazásom.

  Üdv. T

  1. Szia Tamás!

   Köszönjük a visszajelzést, de sajnos Windows Phonera fejleszteni nem tudunk. Ha találunk fejlesztőt, akkor biztosan megcsináljuk. Addig sajnos csak az androidos verziót tudjuk javasolni 🙂

   üdv,
   HungiFungi csapat

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ellenőrzés - csak embereknek *